IPMA-D examenoefenen

IPMA-D examenoefenen

Neem nu een gratis proefaccount!

Examenvragen.nl biedt naast een handige en goede samenvatting de mogelijkheid om on-line te oefenen en te controleren of je klaar bent voor het examen. De organisatie is bovendien erg klantvriendelijk.

Menno V. - Hoofd Technische Dienst (Manager Operations) at Bossers & Cnossen

IPMA-D examenoefenen
IPMA-D examenoefenen
 • 3 maanden toegang tot proefexamens
 • meer dan 500 vragen
 • vragen per onderwerp
 • open vragen en multiple choice vragen
 • volledige proefexamens
IPMA-D examenoefenen PLUS
IPMA-D examenoefenen
 • 3 maanden toegang tot proefexamens
 • oefenen met APP
 • meer dan 500 vragen
 • vragen per onderwerp
 • open vragen en multiple choice vragen
 • volledige proefexamens
IPMA-D examenoefenen met APP (PLUS)

Examenoefenen (inc. BTW) € 45.50

Examenoefenen PLUS (inc. BTW) € 50.50

Over IPMA D

IPMA D is het traject voor de beginnende projectmanager, of de wat meer ervaren projectmedewerker met behoefte aan theoretische onderbouwing. Gedurende het IPMA D traject zult u theoretisch kennis op alle gebieden van projectmanagement vergaren. Ook zult u kritisch uw eigen functioneren binnen projecten leren beoordelen.

IPMA boeken

U besluit zich te verdiepen in IPMA. Of misschien wilt u zelfs een stapje verder gaan, en overweegt u een IPMA Foundation Examen af te leggen. In dat geval kunnen we u aanbevelen de website van Examenvragen.info nader te bestuderen. Maar natuurlijk bent u ook van harte welkom om via deze site uw IPMA literatuur als Boeken, Whitepapers en artikelen te bestellen.

Projectmanagement op basis van ICB versie 4 – IPMA B, IPMA C, IPMA-D , IPMA PMO - 3e geheel herziene druk

ASL® 2 - Een framework voor applicatiemanagement

Bert Hedeman, Roel Riepma
Van Haren Publishing B.V. | 3e druk, 2016 - EAN: 9789401800648

Dit handboek 'Projectmanagement op basis van ICB versie 4' vervangt het zo succesvolle handboek 'Projectmanagement op basis van NCB versie 3'.

Ook deze nieuwe versie is weer bedoeld voor alle projectprofessionals zoals projectmanagers, teammanagers en PMO-medewerkers als ook voor al diegenen die projecten moeten aansturen, zoals opdrachtgevers en andere leden van de projectstuurgroep

Examengids ICB

ipma examengids

De examengids is onmisbaar als u een IPMA opleiding volgt of van plan bent een IPMA-C, IPMA-D of IPMA-PMO certificaat te behalen. Op basis van de ICB worden de competenties, eindtermen, leerdoelen en leerstof op een heldere wijze aan elkaar gekoppeld en uitgelegd.

Daarnaast wordt per leerdoel in de kantlijn aangegeven wat het vereiste beheersingsniveau en welke kennis of toepassing per examen vereist is.

Doelgroep IPMA D (Certified Projectmanagement Associate)

Bent u een (toekomstig) projectleider, teamleider, projectmedewerker of bent u een medewerker die IPMA D-gecertificeerd wil worden? Dan is dit een uitstekende studiehulp voor u!

IPMA D is het traject voor de beginnende projectmanager, of de wat meer ervaren projectmedewerker met behoefte aan theoretische onderbouwing.

IPMA-D Examen

De e-learning van examenvragen.info biedt een uitstekende voorbereiding voor dit examen!

Door middel van een IPMA Training of IPMA Zelfstudie Cursus kunt u zich voorbereiden op het IPMA-D Examen. Het examen kan worden afgelegd bij IPMA certificeren.

Het examen bestaat uit twee onderdelen: Meerkeuze vragen en Open vragen. Van beide soorten vragen vindt u op examenvragen.info veel voorbeelden om mee te oefenen!

Algemene Voorwaarden - Contact - Sitemap - Over Examenvragen.info - Privacy en cookies - Copyright en trademarks